استرس در معاملات
استرس در معاملات
استرس در معاملات:تأثیر استرس در معاملات چیست؟ در این ویدئو استاد محمد اعمی عضو هیأت علمی خانه تدبیر و اندیشه از استرس در معاملات سخن می گوید.
استرس در معاملاتیکی از لوازم موفقیت در خرید و فروش و کسب سود در بازارهای مالی و به خصوص بازار بورس، توانایی مدیریت استرس است.
برای مدیریت استرس خود در بازارهای مالی لازم است که آموزش ببینیم تا بتوانیم در مواجه با افت و خیزهای بازار و چالش هایی که در کسب سود و جلوگیری از ضرر با آن مواجه می شویم، بهترین عملکرد را داشته باشیم.
توجه به استرس های درونی در حین معامله یک اصل ضروری در مدیریت استرس است. پنهان کردن ناراحتی و استرس برای گریز از شکست معاملاتی ، نتیجه معکوس می دهد .
ناراحتی و استرس نشانه ای بر این است که نیاز به بازنگری معامله وجود دارد. در واقع این استرس نشانه ای است بر این که ما یا در جایی تکنیک را رعایت نکرده ایم مثلا در حمایت و مقاومتی که مورد نظر ماست خرید نکرده ایم؛
یا اینکه از مدیریت سرمایه تخطی کرده ایم، مثلاً با هجم بالایی خرید انجام داده ایم؛ یا اینکه عوامل بیرونی مانند اخبار و شایعات فشار روانی بر ما وارد می کنند.

نگرانی و استرس هشدارهای اطلاعاتی هستند وقتی ما نگرانی و استرس را بررسی کنیم، اطلاعاتی به دست می آوریم که باعث رشد معاملاتی ما می شود
درنتیجه سرکوب کردن آن باعث می شود که ما در مسیر معامله گری خود ترقی نداشته باشیم.پس نگرانی ها و استرس ها علائمی هستند که باعث می شود ما بتوانیم بهتر معامله خود را مدیریت کنیم
ولی نگرانی را نباید آنقدر بزرگ کرد که تبدیل به پریشانی و پریشانی تبدیل به اضطراب عملکردی شود.اضطراب عملکردی مغز باز باعث می شود که تصمیمات درست اتخاذ نشود و احتمال اشتباه در معامله بالاتر رود.
دیدگاهتان را بنویسید